Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης έχοντας εστιάσει τη δράση της στην επιχειρηματική δραστηριότητα των εντολέων της. Χτίζοντας σταθερές και διαρκείς σχέσεις στόχος μας είναι να επιλύουμε τα νομικά σας ζητήματα με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε οι νομικοί χειρισμοί μας να λειτουργούν προληπτικά και για το μέλλον.

Με ευελιξία στον τρόπο επίλυσης των υποθέσεων που μας αναθέτετε, στοχεύουμε στην το δυνατόν ταχεία και επωφελή για εσάς λύση.

Με έδρα μας την Κόρινθο δραστηριοποιούμαστε στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, στο νησί της Κεφαλονιάς αλλά και σε αυτό της Ζακύνθου, όπου έχουμε διαρκή παρουσία από το έτος 2013 έως σήμερα.

Όραμά μας είναι να αλλάξει το νομικό τοπίο περνώντας από την κλασική δικολαβική δικηγορία στο πεδίο της σύγχρονης διαπραγμάτευσης. Για το σκοπό αυτό, εξαντλούμε τα περιθώρια εύρεσης εξωδικαστικής λύσης της υπόθεσής σας, πριν σας προτείνουμε την πολλές φορές χρονοβόρα και επίπονη προσφυγή στις δικαστικές αίθουσες. Με ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντί σας, θα σας βοηθήσουμε να πάρετε την καταλληλότερη για εσάς απόφαση.